foto

Irina Černova

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Za try dni do kochanňa (TV seriál)
2016 Chazjajka (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2013 Nachalka (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
Susidy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace