foto

Maxim Veličko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

TV seriály

2017 Gorničnaja (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
2016 Major i magija (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Volodymyrska 15 (TV seriál)
2014 Vzryv iz prošlogo (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Partija dlja čempionki (TV seriál)
Šef policii (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace