foto

Oleg Ivanica

  • nar. 26.4.1978 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Větrenaja ženščina
2012 Pod pricelom ljubvi (TV film)
2011 Bablo
2008 Ottepel

TV seriály

2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Posledňaja električka (TV seriál)
2013 Daša (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Podraz (S01E03)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Strasti po Čapaju (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
Brat za brata (TV seriál)
Černé ovce (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Major i magija (TV seriál)
2010 Domašnij arešt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace