foto

Alexandr Puškin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Ment v zakoně 3: Marionetka (TV film)
Ment v zakoně 3: Prizrak prošlogo (TV film)
2009 Bomžicha 2 (TV film)
2008 Bomžicha (TV film)
Dolgoždannaja ljubov (TV film)
My stranno vstretilis (TV film)
Spjaščij i krasavica (TV film)
2007 Lera (TV film)
Sestrenka (TV film)
2003 A poutru oni prosnulis

TV seriály

2016 Iz Sibiri s ljubovju (TV seriál)
2015 Familnyje cennosti (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2013 Dělta (TV seriál)
Geněral (S01E08)
Narkotrafik (S01E07)
Čjornyj ment (S01E06)
další epizody (8)
2012 Petrovič (TV seriál)
Mesto pod solncem (E12)
Peregovorščik (E11)
Šesť svidětělej (E09)
další epizody (5)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Černyj bumer (S01E10)
Bolšije stavki (S01E09)
Čas Volkova (TV seriál)
2001 Pjatyj ugol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace