foto

Konstantin Karasik

  • nar. 8.6.1976 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Romans dlja valtorny
2017 Skaz o Petre i Fevronii
2012 Žena Štirlica (TV film)
2008 Antisex
2007 Sidelka
2006 On, ona i ja
Poslednij prikaz generala (TV film)
2003 Začem těbě alibi? (TV film)

TV seriály

2018 Bolšaja igra (TV seriál)
Suchar (TV seriál)
2011 Karamel (TV seriál)
2010 Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2007 Bešenaja (TV seriál)
Oživšije chimery (E03)
Igry volkov (E01)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
V ritme tango (TV seriál)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Operacija pod narkozom (S03E05)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky