foto

Grigorij Rudakov

  • nar. 15.1.1977 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Vysota 220
2016 Ljubov vně konkursa (TV film)
Moj čužoj rebenok
Něljogkoje sčastě (TV film)
2015 Moděl sčastlivoj žizni (TV film)
2013 Ljubov iz probirki (TV film)
2012 Petrovič (TV film)
2008 Razrešitě těbja pocelovať
2004 Četyre taksista i sobaka
2002 Dům bláznů

TV seriály

2018 Odna lož na dvoich (TV seriál)
2016 Margarita Nazarova (TV seriál)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
Kapkan dlja zvezdy (TV seriál)
Zatmenije (TV seriál)
Žizněnnyje obstojatělsva (TV seriál)
2014 Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Poiski ulik (TV seriál)
2013 Kto-to terjajet, kto-to nachodit (TV seriál)
Ona ně mogla inače (TV seriál)
2012 Vtoroje vosstanije Spartaka (TV seriál)
2010 Nanoljubov (TV seriál)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ech, Semenova! (S02E02)
2007 Pautina (TV seriál)
2006 Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)

Dokumentární

2003 Mama
Otěc

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky