foto

Olga Kogut

  • nar. 18.3.1969 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Domopravitěl (TV film)
2010 Moje štěstí
2008 Ně toropi ljubov! (TV film)
2007 Prezumpcija viny
Psichopatka (TV film)
2005 12 stuljev
2004 Noc světla

TV seriály

2018 Akvareli (TV seriál)
Stomatolog (TV seriál)
2017 Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
2014 Prestuplenie v fokuse (TV seriál)
2013 Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
2001 Děň rožděnija Buržuja 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace