foto

Ken Jošida

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Marathon (TV film)
2006 Sukoshi wa, ongaeshi dekitakana (TV film)

TV seriály

2016 Aogeba tótoši (TV seriál)
Wataši o hanasaneide (TV seriál)
2015 Algernon ni Hanataba o (TV seriál)
2014 Dósósei (TV seriál)
2013 Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
Keidži no manazaši (TV seriál)
2012 Ataru (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
2011 Fuju no sakura (TV seriál)
Hanawake no jon šimai (TV seriál)
2010 Unubore Deka (TV seriál)
2008 Around 40 (TV seriál)
2007 Papa to musume no nanoka kan (TV seriál)
2005 Aikurushii (TV seriál)
2003 Kougen e Irasshai (TV seriál)
Kókó kjóši (TV seriál)
2002 Taijó no kisecu (TV seriál)
2001 Shiroi Kage (TV seriál)
2000 Kimi ga ošiete kureta koto (TV seriál)
1999 P.S. Genki desu, Shunpei (TV seriál)
Utsukushii hito (TV seriál)
1998 Meguri Ai (TV seriál)
1997 Koi no Tamerai (TV seriál)
1996 Wakaba no Koro (TV seriál)
1995 Miseinen (TV seriál)
Second Chance (TV seriál)
1994 Ningen, šikkaku: Tatoeba boku ga šindara (TV seriál)
1993 Kókó kjóši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky