foto

Sævar Guðmundsson

  • nar. 1972
    Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Hvězdy nad hlavou
2010 Gauragangur
2004 Áramótaskaup 2004 (TV film)
Í takt við tímann
2001 Áramótaskaup (TV film)

TV seriály

2008 Mannaveiðar (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Réttur (TV seriál)

Dokumentární

2016 Jökullinn logar

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2016 Jökullinn logar

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 Jökullinn logar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky