foto

Wilhelm Semmelroth

  • nar. 4.5.1914
    Bitburg, Německá říše
  • zem. 1.7.1992 (78 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1972 Eine Tote soll ermordet werden (TV film)
1970 Tod nach Mitternacht (TV film)
1969 Der Vetter Basilio (TV film)
1968 Kolportage (TV film)
1967 Die Nibelungen - Siegfrieds Tod (TV film)
Ein treuer Diener seines Herrn (TV film)
Kollege Crampton (TV film)
1966 Ernest Barger ist sechzig (TV film)
Liebenden von Florenz, Die (TV film)
Nach Damaskus (TV film)
1965 Herodes und Mariamne (divadelní záznam)
König Nicolo oder So ist das Leben (TV film)
La Bohème
1964 Das Bild des Menschen. Gespräche einer letzten Nacht (TV film)
Die höhere Schule (TV film)
1962 Nur eine Karaffe (TV film)
1961 Kaiser Jones (TV film)
1959 Apostelspiel, Das (TV film)
Ein Traumspiel (TV film)

TV seriály

1978 Lady Audleys Geheimnis (TV seriál)
Onkel Silas (TV seriál)
1976 Die Affäre Lerouge (TV seriál)
1975 Der Strick um den Hals (TV seriál)
1974 Der Monddiamant (TV seriál)
1973 Der rote Schal (TV seriál)
1971 Frau in Weiß, Die (TV seriál)
1969 Goya (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1972 Eine Tote soll ermordet werden (TV film)
1967 Die Nibelungen - Siegfrieds Tod (TV film)
Ein treuer Diener seines Herrn (TV film)
Kollege Crampton (TV film)
1966 Nach Damaskus (TV film)
1959 Apostelspiel, Das (TV film)
1955 Das kleine Abc - Ein Quintett, als Scherzo zu spielen (TV film)

TV seriály

1969 Goya (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1949 Madonna in Ketten

TV seriály

1976 Die Affäre Lerouge (TV seriál)
1975 Der Strick um den Hals (TV seriál)
1971 Das Messer (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1964 Die höhere Schule (TV film)
1960 Der blaue Heinrich (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky