foto

Claude Evrard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Un peu, beaucoup, aveuglément
2006 Beau masque (TV film)
1997 Faussaires et assassins (TV film)
1996 Embellie, L' (TV film)
Enfants du mensonge, Les (TV film)
La Comète (TV film)
Marché du sport, Le (TV film)
1995 Pasteur, cinq années de rage (TV film)
1994 Éclats de famille (TV film)
1992 Kněžna Alexandra (TV film)
1991 Stále sami
1989 Cher frangin
1988 La Maison assassinée
La petite amie
1987 De guerre lasse
Fucking Fernand
Les Michaud (TV film)
Si le soleil ne revenait pas
Tailleur pour dames (TV film)
1986 Affaire Marie Besnard, L' (TV film)
Claire (TV film)
Didi na plný plyn
Paulette, la pauvre petite milliardaire
1985 Emmenez-moi au théâtre: La robe mauve de Valentine (TV film)
Une vie comme je veux (TV film)
1984 Lucienne et le boucher (TV film)
1983 Maria Chapdelaine
1982 Cerisaie, La (TV film)
Steppe, La (TV film)
1981 Boulanger de Suresnes, Le (TV film)
1977 Samedis de l'histoire: Henri IV, Les (TV film)
1975 Chobizenesse
1974 Padena ou le soir de ce jour-là (TV film)
1973 L'accalmie
1971 Le ciel qui voyage
Trampoty s kohoutem
1967 Dimanche de la vie, Le
1966 Les Ruses du diable (Neuf portraits d'une jeune fille)
Voilà l'ordre
1965 Fifi Pírko
1963 Foire aux cancres, La

TV seriály

1997 Jedna a jedna je šest (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
1978 Le temps d'une République (TV seriál)
Voltaire (TV seriál)
1977 Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1976 Mini-chroniques (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
Quentin Durward (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 La belle équipe (TV seriál)
Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1967 Désordre a vingt ans, Le

Host

TV pořady

2007 Un jour, un destin (TV pořad)
1971 Samedi soir (TV pořad)
1968 Music-Hall à Provins (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky