foto

Sybille Löffelholz

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2013 Die Letzte Fahrt (TV film)
Eine unbeliebte Frau (TV film)
Schneewittchen muss sterben (TV film)
2012 Iron Sky
2009 Durch diese Nacht (TV film)
2008 Zwillingsküsse schmecken besser (TV film)
2002 Kiss and Run
1999 Die Liebesdienerin (TV film)
1998 Walli, die Eisfrau (TV film)

TV seriály

2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace