foto

Peter Rafelson

  • nar. 30.10.1960 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 The Pool Boys
2008 Gambler
2005 Heart of the Beholder
2002 Midsummer Night's Rave, A
2000 Boys Life 3
Camera

Hudební videoklipy

1986 Madonna - Open Your Heart (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Down the P.C.H.
2000 Camera
1987 Mít někoho rád
1985 Always
1980 Sláva
1969 Lions Love (... and Lies)

TV seriály

1982 Fame (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky