foto

Oleg Topojev

  • nar. 4.7.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Linija ogňa
2015 Barmen
2011 Děd (TV film)
2005 Moj ličnyj vrag (TV film)
2004 Eger

TV seriály

2019 Dušeguby (TV seriál)
Mamy čempionov (TV seriál)
2014 Provokator (TV seriál)
2013 Dolgij puť domoj (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
2011 Provokator (TV seriál)
2006 Studěnty 2 (TV seriál)
2005 Studěnty (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)

Dokumentární

2014 Dlouhá cesta domů

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky