foto

Shorty Rogers

  • nar. 14.4.1924
    Great Barrington, Massachusetts, USA
  • zem. 7.11.1994 (70 let)
    Van Nuys, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1981 Honičky králička Bugse
1979 The Return of Mod Squad (TV film)
1975 Dr. Minx
Specialist, The
1974 The Teacher
1970 Breakout (TV film)
Fools
Like It Is
1969 Gidget Grows Up (TV film)
1967 Gunfight in Abilene
The Tiger Makes Out
1965 Taffy and the Jungle Hunter
Young Dillinger
1959 Tarzan, the Ape Man
1957 Tři malá prasátka

TV seriály

1986 Bugs Bunny and Tweety Show, The (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Tabitha (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1970 The Interns (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1959 Alphabet Conspiracy, The (TV film)
1955 Dementia
Dial Red O
Muž se zlatou paží
1953 The Glass Wall

TV seriály

1958 Peter Gunn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace