foto

Anton Verbin

  • nar. 12.9.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Jolka

TV seriály

2018 Angelina (TV seriál)
Za try dni do kochanňa (TV seriál)
2017 Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
2015 Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
2014 Trjukač (TV seriál)
2013 Syn otca narodov (TV seriál)
2012 Strasti po Čapaju (TV seriál)
2011 PPS (TV seriál)
Domušniki (S01E24)
Pravila parkovki (S01E23)
Čeljusti (S01E22)
další epizody (19)
Litějnyj (TV seriál)
Ljogkaja dobyča (S05E16)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Srok davnosti (S04E32)
Opasnyj gruz (S04E30)
Na živca (S04E29)
další epizody (26)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Vojna (S03E27)
Těmnota (S03E26)
Zolotaja oseň (S03E25)
další epizody (44)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Svet angela (S01E24)
Prochodnaja peška (S01E23)
Ochota na tajpana (S01E22)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky