foto

Samir

  • nar. 1955
    Bagdad, Irák

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Baghdad in My Shadow
2005 Sněhurka
1999 Die Jagd nach dem Tod (TV film)
1998 Blind Date
Metzger, Die (TV film)
1997 Eta Knabino, La
1996 Sestry až do smrti (TV film)
1991 Immer & ewig
1988 Filou
1987 Morlove (TV film)

TV seriály

1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Partner, Die (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)

Dokumentární

2014 Iraqi Odyssey
2002 Forget Baghdad: Jews and Arabs - The Iraqi Connection
1993 Babylon 2

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky