foto

Maurice Jacquemont

  • nar. 1910
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 31.5.2004
    Asnières-sur-Seine, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 A Star for Two
1989 Adieu Christine (TV film)
Passion de Bernadette, La
1988 Bernadette
1985 Pepinova dobrodružství
1984 Soudce
1983 Vzal jsem si stín
1982 George Dandin (TV film)
Malesherbes, avocat du roi (TV film)
Noc ve Varennes
Návrat Martina Guerra
Petite fille dans un paysage bleu, La (TV film)
1981 Bons bourgeois, Les (TV film)
Gueule du loup, La
Hluboké vody
Promarněné šance
1980 1947: La première crise de la IVº république (TV film)
Au bon beurre (TV film)
Doktor Teyran (TV film)
Jean-Sans-Terre (TV film)
Mandarin, Le (TV film)
1979 Insulaires, Les (TV film)
Par devant notaire (TV film)
1978 Chemins de l'exil ou Les dernières années de Jean-Jacques Rousseau, Les (TV film)
Kakemono hôtel (TV film)
1977 C'est Mozart qu'on assassine (TV film)
1976 Folle de Chaillot, La (TV film)
Monsieur Albert
René la canne
Soudce a vrah
Tělo mého nepřítele
1975 Ať začne slavnost...
La mort du pantin
Trente ans ou La vie d'un joueur (TV film)
1974 Faites entrer M. Ariman (TV film)
Stavisky
1972 Stav obležení
1970 Doznání
Élise ou la vraie vie
1953 Amours finissent à l'aube, Les
1952 Crime du Bouif, Le
1951 Deux sous de violettes
Le voyage en Amérique

TV seriály

1992 Cavalière, La (TV seriál)
1988 Un château au soleil (TV seriál)
1985 Brigade verte (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
Bavure, La (TV seriál)
1981 Histoire contemporaine (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
Fantômas (TV seriál)
1979 Vérificateur, Le (TV seriál)
1978 Historie rytíře des Grieux a Manon Lescaut (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1977 Bonsoir chef (TV seriál)
Les procès témoins de leur temps (TV seriál)
Rendez-vous en noir (TV seriál)
1975 Erreurs judiciaires (TV seriál)
Marie-Antoinette (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1982 Portrait de Jean-Louis Trintignant (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace