foto

Jean-Pierre Spiero

  • nar. 4.8.1937
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Německá říše
  • zem. 13.2.2012 (74 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1974 Voltaire's Follies (TV film)

TV seriály

2001 Groupe, Le (TV seriál)
1999 Island détectives (TV seriál)
1998 Les années bleues (TV seriál)
1997 Pour être libre (TV seriál)
1996 L'Un contre l'autre (TV seriál)
Les vacances de l'amour (TV seriál)
1995 Les années fac (TV seriál)
Nové dívky od vedle (TV seriál)
Rozmary lásky (TV seriál)
1994 Studio Gabriel (TV seriál)
Dívky od vedle (TV seriál)
L'Invitation (E82)
Des conseils avisés (E148)
Récéptions (E147)
další epizody (11)
1992 Helena a její chlapci (TV seriál)
1991 První polibky (TV seriál)
1989 Salut les musclés (TV seriál)
1987 Téléthon (TV seriál)
1966 Tilt (TV seriál)

TV pořady

1990 Stars 90 (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1968 Music-Hall à Provins (TV pořad)

Host

TV pořady

2007 Un jour, un destin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky