foto

Jean-Max Bernard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Un Homme Parfait (TV film)
2017 Vražedná sezóna: Temná záhada (TV film)
2015 Les années perdues (TV film)
2013 J'adore ma vie! (TV film)
2012 Les Pirogues des hautes terres (TV film)
2008 New Wave (TV film)
2007 Místo něho
2006 Célibataires
2005 L'ordre du temple solaire (TV film)
2004 Clan, Le
La classe du brevet (TV film)
2003 Vie érotique de la grenouille, La (TV film)
2002 Chemins de l'oued, Les
1999 Du bleu jusqu'en Amérique
1998 Le Plaisir (et ses petits tracas)
1995 Va mourire

TV seriály

2017 Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 Une chance de trop (TV seriál)
Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Chérif (TV seriál)
A ma fille (S02E08)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Le Marais (E06)
Place Vendôme (E05)
Invalides (E03)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Pohled na svět (S05E12)
Den poté (S05E11)
Alsace a Lorraine (S05E10)
další epizody (6)
2011 Signature (TV seriál)
2009 Drôle de famille! (TV seriál)
Mac Orlan (TV seriál)
Pigale (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2007 Oubliées, Les (TV seriál)
2003 Petits mythes urbains (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Dokumentární

2012 L'Énigmatique histoire de B. Traven (TV film)
2002 En attendant la révolution

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky