foto

Philippe Dajoux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 La Grande vie
X2000: The Collected Shorts of Francois Ozon
1999 Collègues, Les
1998 Scènes de lit
1997 Comme des rois
Gueules d'amour
Les couleurs du diable
1996 Enfer vert, L' (TV film)
1991 Money

TV seriály

2005 Merci, les enfants vont bien! (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
1995 Nové dívky od vedle (TV seriál)

Dokumentární

1998 Vrať to! (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Secrets (TV film)
Vagabondes
2015 Deux au carré
2005 Une belle histoire
2001 La Grande vie
1999 Collègues, Les
1997 Gueules d'amour

TV seriály

2018 Un si grand soleil (TV seriál)
2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 229 (S01E229)
Episode 228 (S01E228)
Episode 227 (S01E227)
další epizody (15)
2014 Une histoire, une urgence (TV seriál)
2013 Petits secrets entre voisins (TV seriál)
2012 Talons aiguilles & bottes de paille (TV seriál)
2010 Victoire Bonnot (TV seriál)
2008 Seconde chance (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky