foto

Stuart Sinclair Blyth

  • nar. Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Taggart: Odplata za hřích (TV film)
2003 16 let s alkoholem
2001 Is Harry on the Boat? (TV film)
The Legend of Loch Lomond
2000 Accelerator
1999 Debt Collector, The
Hold Back the Night
1998 Taggart: Promlčený případ (TV film)

TV seriály

2010 Svobodný otec (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
Tinsel Town (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky