foto

Alexandr Drugov

  • nar. 27.3.1960 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Marusja (TV film)
2003 Medovyj mesjac (TV film)

TV seriály

2018 Gadalka (TV seriál)
2016 Portret ljubimogo (TV seriál)
Vsjo po zakonu (TV seriál)
Zabytaja ženščina (TV seriál)
2015 Petlja Nesterova (TV seriál)
Ščob pobačyty veselku... (TV seriál)
2012 Petrovič (TV seriál)
Mesto pod solncem (E12)
Primanka (E10)
Šesť svidětělej (E09)
další epizody (8)
Vtoroje vosstanije Spartaka (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Okončatelnyj diagnoz (S02E18)
Svidětěl ubijstva (S01E05)
2009 Kotovskij (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky