foto

Buiči Saitó

  • nar. 27.1.1925
    Chichibu, Saitama, Japonsko
  • zem. 2011

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1990 Ruten no umi
1976 Kawači no ossan no uta
Kawači no ossan no uta: Jó kita no ware
1974 Jadonaši
1973 Joru no kajó: Namidagoi
1972 Kozure Ókami: Oja no kokoro ko no kokoro
1971 Gokuaku bozu - Nomu utsu kau
Hibotan bakuto: Džingi tóšimasu
Kantó kjódai džingi: Ninkjó
1970 Joru asobi no teió
Onnataraši no teió
1969 Anego
Bakuto mudžó
Hanahiraku musumetači
1968 Hana no koibitotači
Sekidó o kakeru otoko
1967 Fudžimina aicu
Kimi ga seišun no toki
Kimi wa koibito
Koi no highway
The Spiders no gó gó: Utau mizu sakusen
1966 Anata no inoči
Hone made aišite
Seišun no otóri: Ai šite naite cuppašire
Šin júkjóden
1965 Iki ni kanzu
Tosei ičidai
Čiči to musume no uta
1964 Ai to ši o micumete
Asakusa no hi: Odoriko monogatari
Seidžuku suru kisecu
Tekkaba jaburi
Uzušio
1963 Akumjó takaki rokudenaši
Habu no minato
Kekkon no džóken
Wakai Tókjó no jane no šita
1962 Ai to ši no katami
Daihjógen
Hitori tabi
Kita kikó jori: Wataridori kita e kaeru
Moeru minamidžúdžisei
Namari o bučikome
1961 Dekanšo fúraibó
Ható o koeru wataridori
Ká-čan umi ga šitteru jo
Kógendži
Rokudenaši kagjó
Suketto kagjó
Óunabara o juku wataridori
1960 Akai júhi no wataridori
Daisógen no wataridori
Hakugindžó no taikecu
Kučibue ga nagareru minatomači
Sabita kusari
Tókjó no abarenbó
Wataridori icu mata kaeru
1959 Gitá o motta wataridori
Hatoba no muhómono
Kawaii onna
Nangoku Tosa o ato ni šite
Nazukete Sakura
Ningjó no uta
1958 Či to ai no šuppacu
Široi akuma
1957 Džoširjósai
Tóge
Široi nacu
1956 Ai wa furu hoši no kanata ni

TV seriály

1973 Kozure ókami (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace