foto

Glenn Durfort

  • nar. 29.6.1954 (65 let)
    Paramaribo, Surinam

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Střelci

Herecká filmografie

Filmy

2019 Život po životě
2017 Tuintje in mijn hart
2014 Aanmodderfakker
2007 Sextet
2006 Bolletjes Blues!
2004 Šmejdi
1987 Donna Donna!!

TV seriály

2017 De spa (TV seriál)
2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
1993 Vrouwenvleugel (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1988 Laat maar zitten (TV seriál)
1987 Nieuwe buren (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky