foto

Georges Cravenne

  • nar. 24.1.1914
    Kairouan, Tunisko
  • zem. 10.1.2009 (94 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Dobrodružství je dobrodružství

Dokumentární

1997 Cannes... les 400 coups (TV film)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

1980 Hlava nebo orel

TV pořady

1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace