foto

Chris Gallagher

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Hotel Darklight

TV seriály

2014 Vikingové (TV seriál)
Zrada (S02E03)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
2009 Roy (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace