foto

Dez McMahon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Cured
2003 Herci

TV seriály

2014 Hra o trůny (TV seriál)
Dva meče (S04E01)
2013 Vikingové (TV seriál)
Pohřební obřad (S01E06)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Duch Harrenhalu (S02E05)
2010 Love/Hate (TV seriál)
2001 On Home Ground (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)
1983 Glenroe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace