foto

Steve Wilson

  • nar. 10.12.1973 (43 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Inspektor Jury – Mord im Nebel (TV film)
2013 Callback Queen, The
2009 Hotel Darklight
Inspector George Gently: Gently with the Innocents (TV film)
2008 Anton
2007 Shattered

TV seriály

2016 Penny Dreadful (TV seriál)
Perpetual Night (S03E08)
Good and Evil Braided Be (S03E03)
Predators Far and Near (S03E02)
2015 The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
Seeing Things (S01E02)
2014 Ripper Street (TV seriál)
Heavy Boots (S03E05)
2013 Ice Cream Girls, The (TV seriál)
Vikingové (TV seriál)
Oběť bohům (S01E08)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Muž beze cti (S02E07)
2010 Love/Hate (TV seriál)
The Guards (TV seriál)
2009 Father & Son (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Tudorovci (TV seriál)
2006 Stardust (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2001 Bachelors Walk (TV seriál)
1988 Fair City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace