foto

Kurt Nachmann

  • nar. 13.5.1915
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 4.3.1984 (68 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Die Gräfin vom Naschmarkt (TV film)
1974 Frühling auf Immenhof
1973 Die Zwillinge vom Immenhof
1971 Wenn mein Schätzchen auf die Pauke haut
1959 12 Mädchen und 1 Mann
1956 Kaiserjäger
Roter Mohn
1955 Heimatland

TV seriály

1980 Die liebe Familie (TV seriál)

Divadelní záznam

1970 Der Querulant (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky