foto

Renzo Rossellini

  • nar. 24.8.1941 (77 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1962 Láska ve dvaceti letech

TV seriály

1970 Lotta dell'uomo per la sua sopravvenza, La (TV seriál)

Dokumentární

1974 World Population, The (TV film)
1964 Età del ferro, L' (TV film)
1962 Mondo sulle spiaggie, Il

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace