foto

Werner Röwekamp

  • nar. 30.10.1928
    Rostock, Německá říše
  • zem. 3.4.1982 (53 let)
    Kleinmachnow, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1982 Ende eines Mäzens, Das
1981 Nachspiel eines Verhörs (TV film)
1980 Die Vorladung (TV film)
1978 Fernsehpitaval - Mordsache Dora Lemke (TV film)
1977 Fernsehpitaval - Der Ring (TV film)
1975 Polizeiruf 110 - Zwischen den Gleisen (TV film)
1974 Koncert pro outsidera (TV film)
Polizeiruf 110 - Die verschwundenen Lords (TV film)
Polizeiruf 110 - Nachttaxi (TV film)
1973 Polizeiruf 110 - Freitag gegen Mitternacht (TV film)
1969 Die Rosenholzmöbel (TV film)
1967 Der Querkopf (TV film)
Der Regenbogen (TV film)
1966 Briefe ohne Absender (TV film)
1965 Mir san mir (TV film)
Und das soll Liebe sein? (TV film)
1964 Der Narr (TV film)
Der Saubär (TV film)

TV seriály

1982 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Die Wette (E81)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Schwarze Kunst (E74)
1979 Ein offenes Haus (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Zwei Promille (E22)
Anatomie eines Unfalls (E20)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky