foto

Therese Strasser

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Nachtschattengewächse (studentský film)

TV seriály

2020 Herzkino.Märchen (TV seriál)
Schneewittchen am See (E04)
2019 Herzkino.Märchen (TV seriál)
Frau Holles Garten (E03)
2018 Herzkino.Märchen (TV seriál)
Der Froschkönig (E02)
Schneeweißchen & Rosenrot (E01)
2017 Rozmarné jaro (TV seriál)
Životní poslání (E13)
2016 Rozmarné jaro (TV seriál)
Dávné vzpomínky (E11)

Dokumentární

2014 Verräterkinder
2011 So weit und groß - Die Natur des Otto Modersohn

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky