foto

Ivo Brachtl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1999 Cestománie (TV seriál)

TV pořady

1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1999 Cestománie (TV seriál)
1994 Dům Matky Terezy

TV pořady

1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2008 Dovolenka v gulagu
2004 Slovenské rozprávky (TV film)
1999 Cestománie (TV seriál)
1997 Času je málo a voda stúpa...
1995 Triumf pouti
1989 Sonda. 4/1989. Zájazd

TV pořady

1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace