foto

Nobuo Kaneko

  • nar. 27.3.1923
    Tokio, Japonsko
  • zem. 20.1.1995 (71 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Čiroru no banka (TV film)
1991 Edodžó tairan
Kaseifu ha mita! 9 (TV film)
1989 226
1984 Návrat Godzilly
1983 Namidabashi
Policajt umí karate
1981 Rengo kantai
1979 Džigoku
Sono go no džingi naki tatakai
Tooi ashita
Trouble man: warauto korosuzo
1978 Akódžó danzecu
Dainamaito dondon
Jasei no šómei
Nihon no don: Kankecuhen
1977 Nihon no don: Jabóhen
Šindžuku baka monogatari
1976 Shin joshuu sasori: 701-gô
1975 Bódó šimane keimušo
Džicuroku sanokuen džiken: Džikó seiricu
Kenkei tai sošiki bórjoku
Mamuši to aodaišó
Nihon bórjoku rettó: Keihanšin koroši no gundan
Seigida! Mikatada! Zeninshugo!!
1974 Džingi naki tatakai: Kankecuhen
Džingi naki tatakai: Čodžó sakusen
Šin Džingi naki tatakai
1973 Džingi naki tatakai
Džingi naki tatakai: Dairi sensó
Jakuza tai G-men
Kjófu džoši kókó: Bókó rinči kjóšicu
Kyôfu joshikôkô: Animaru Dokyosei
San ike kangoku: Kjóakuhan
Sukeban
1972 Džunko intai kinen eiga: Kantó hizakura ikka
Onsen suppon geiša
Šin Abaširi Bangaiči: Araši jobu danpu džingi
1971 Kantó kjódai džingi: Ninkjó
Onna toseinin: otanomóšimasu
Zubekô banchô: zange no neuchi mo nai
1970 Ezo jakata no kettó
Gendai jakuza: Šindžuku no jotamono
Keiken
Onna-kumičó
Sengo hiwa: Hóseki rjakudacu
1969 Akumjó ičiban šóbu
Nihon jokyo-den: kyokaku geisha
1968 Bakuchi-uchi: socho tobaku
Gokudó
Heitai gokudó
Kaidan zankoku monogatari
Kjúkecu dokurosen
Kyôdai jingi gyakuen no sakazuki
Sakariba blues
Sekidó o kakeru otoko
1967 Dacugokuša
Naniwa kjókakuden: Dokjó šičiningiri
Nemuri Kjóširó burai hikae: Mašó no hada
Nihon kjókakuden: Kirikomi
Zoku sošiki bórjoku
Šówa zankjóden: Čizome no karadžiši
1966 Bakuto šičinin
Hatamoto jakuza
Jogiri no bodžó
Kaerazeru hatoba
Kairjú daikessen
Nihon ankokugai
1965 Hanasaku otometači
Kuroi neko
Nageta daisu ga asu o jobu
Tosei ičidai
1964 Ankokugai odori
Gitá kakaeta hitori tabi
Kuroi daisu ga ore o jobu
Otoko no monšó: Hana to nagadosu
Sanpo suru reikyusha
Sanpo suru reikyusha
Zatóiči keššótabi
Ódeiri
Červený kapesník
1963 Boss wo taose
Daisan no kagemuša
Jadžú no seišun
Tantei džimušo 23: Kutabare akutódomo
1962 Akai cubomi to široi hana
Bókjó no umi
Džúdan no araši
Moeru minamidžúdžisei
Namari o bučikome
Sekibecu no uta
Sugata naki cuisekiša
1961 Daišinrin ni mukatte tacu
Ható o koeru wataridori
Hjakuman doru o tatakidase
Jódžinbó kagjó
Ká-čan umi ga šitteru jo
Kógendži
Lidský úděl 5.: Přeskočit smrt
Rokudenaši kagjó
Suketto kagjó
Tokyo night
Zurari oretača jódžinbó
1960 Aru kjóhaku
Daisógen no wataridori
Džamamono wa kese
Hakugindžó no taikecu
Jakuza no uta
Kizu darake no okite
Nankai no noroši
Wakai toppú
1959 Araši o jobu júdžó
Gitá o motta wataridori
Gunšú no naka no taijó
Inoru hito
Jama to tani to kumo
Kawaii onna
Kjó ni ikiru
Nangoku Tosa o ato ni šite
Ningjó no uta
Onna o wasurero
Otoko ga bakuhacu suru
Warera no džidai
Šimizu no abarenbó
1958 Ašita wa ašita no kaze ga fuku
Fúsoku 40 métoru
Ginza no sabaku
Joru no cuzumi
Joru no ókami
Unga
Ósaka no kaze
1957 Bakumacu taijóden
Bouřlivák
Hačidžikan no kjófu
Kiken na kankei
Kjó no inoči
Kunin no šikeišú
Mebana
Suaši no musume
1956 Ai wa furu hoši no kanata ni
Aidžó
Gjakukósen
Hi no tori
Kamisaka Širó no hanzai
Natsu no arashi
Okinawa no tami
Ryūri no kishi
Tange Sazen
Tange Sazen: Kenun no maki
Tonari no jome
1955 Asunaro monogatari
Ašita kuru hito
Hana no jukue
Jibun no ana no nakade
Nacume Sóseki no Sanširó
Ukigumo
Zoku Keisacu nikki
Óoka seidan: Hitohada kómori
1954 Icuko to sono haha
Kakute jume ari
Onna no sono
Wakai hitotači
Yama no oto
1953 Akasen kiči
Kumo nagaruru hate ni
Miseraretaru tamašii
Uogaši no Išimacu
1952 Boryoku
Jamabiko gakkó
Žít
1950 Ginza no odoriko

TV seriály

1992 Ude ni oboe ga ari (TV seriál)
1990 翔ぶが如く (TV seriál)
1987 Dokugan-ryu Masamune (TV seriál)
1980 Hattori Hanzó: Kage no gundan (TV seriál)
Šogun (TV seriál)
1979 Fumó čitai (TV seriál)
Kusa moeru (TV seriál)
1978 Široi kjotó (TV seriál)
1977 Jokomizo Seiši series: Gokumontó (TV seriál)
1975 Moeru sósamó (TV seriál)
1974 Kizu darake no tenši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky