foto

Danila Kalabin

  • nar. 25.5.1990 (29 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Oljuška (TV film)
2015 Ogoň po štabam
2013 Tři mušketýři
2010 Kompensacija

TV seriály

2017 Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
2016 Ljubov kak stichijnoje bedstvije (TV seriál)
2015 Okryljonnyje (TV seriál)
2014 Pod kablukom (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Čuvstvo bezopasnosti (S06E10)
PPS (TV seriál)
Čužoj (S02E23)
Svaďba (S02E19)
Etot gorod budět naš (S02E08)
Ment v zakoně (TV seriál)
Klub po intěresam (S07E01)
2012 Mentovskije vojny (TV seriál)
Něvskije partizany (S07E05)
2011 PPS (TV seriál)
Saljut (S01E19)
Jumorist (S01E09)
Litějnyj (TV seriál)
Dolžnik (S05E15)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Kiberataka (S05E07)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Polnolunije (S11E26)
2007 Gončije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky