foto

Hideo Takamacu

  • nar. 24.10.1929
    Nagaoka District, Kóči, Šikoku, Japonsko
  • zem. 26.2.2007 (77 let)
    Kanagawa, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Hotaru no haka (TV film)
2002 Šura no mure
2001 Satorare
2000 Džokjó: Jaša no mai
1998 Daikaijû Tôkyô ni arawaru
1996 Boku wa benkyo ga dekinai
1994 Futóha džingi: Kankecuhen
Onnazakari
1993 Bókjó
Minbó no teió
1989 226
Šasó
1987 Džiró monogatari
Poslední císař
1981 Eidžanaika
Rennjo to sono haha
1980 Zajatec japonských ostrovů (TV film)
1969 Tarekomi
1966 Jakuza gurentai
Šinka 101: Koroši no jódžinbó
1965 Buraikan jingi
Seiun jakuza
1964 Sacudžinša o kese
1963 Kuro no hôkokushô
Kuro no sacutaba
1962 Júkai
Kindan
Kuro no tesuto kaa
Šitojakana kedamono
1961 Cuma wa kokuhaku suru
Dare-yori mo dare-yori mo kimi o aisu
Ginza no bonbon
Koi ni inochi o
Kono seinen ni gojódžin
1960 Aa tokubecu kógekitai
Hankó genba
Joyô
Onna wa teikou suru
Ore no namida wa amakunai
1959 Bôfûken
Jami o jokogire
Jogiri no kettó
Wakaki hi no Nobunaga
1958 Haha
Kyojin to gangu
Ósaka no onna
Čúšingura
Širasagi
1957 Ničiro sensó šóri no hiši: Tekičú ódan sanbjakuri
1956 Bara no kôdôkan
Cukigata Hanpeita: Hana no maki – Araši no maki
Gogo 8 dži 13 pun
Hibana
Tókjó hanzai čizu
1955 Bara ikutabi ka
Dankongai
Fúsecu kódókan
Godžúen jokočó
1954 Asakusa no joru
Bazoku geisha
Kimimačibune
1953 Či no hate made

TV seriály

2004 Suzuga Kureta Oto (TV seriál)
2000 Gekka no Kishi (TV seriál)
1996 Hideyoshi (TV seriál)
1990 Daihjó torošimarijaku deka (TV seriál)
1980 Šogun (TV seriál)
1979 Fumó čitai (TV seriál)
1975 Genroku Taiheiki (TV seriál)
1972 Ai Yori Aoku (TV seriál)
1969 Džúdó iččokusen (TV seriál)
Ten to Chi to (TV seriál)
1964 NET Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky