foto

Pierluigi Coppola

  • nar. 5.6.1977 (42 let)
    Foligno, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 K. Il bandito
Sangue dei vinti, Il
2007 Třetí pravda (TV film)
2001 Le ali della vita 2 (TV film)
1999 Nebojím se života
1998 Legenda o "1900"

TV seriály

2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2003 Elisa z Rivombrosy (TV seriál)
2002 Stiamo bene insieme (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace