foto

Karl Antony

  • nar. 24.6.1966 (53 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 House of Temptation
2013 Torn
2010 Bicycle Bride
2009 Moonlight Sonata
2008 Presque Isle
Čtvery vánoce

TV seriály

2010 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Protocol (E12)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Blue Balloon (E10)
Bad Day at Work (E03)
All's Fair (E02)
další epizody (4)
2000 Sekai Gyoten News (TV seriál)

Dokumentární

2010 Málem mi to prošlo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky