foto

Maciej Strzembosz

  • nar. 21.11.1960 (59 let)
    Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Sługi boże
2014 Letní slunovrat
2013 Velký skok
2007 Ranczo Wilkowyje
2001 blok.pl
1997 Czas zdrady

TV seriály

2019 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Znowu razem? (S04E13)
Rozstaje dróg (S04E12)
Rozprawa (S04E11)
další epizody (13)
2018 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
Być albo nie być (S03E12)
Powrót do normy (S03E11)
další epizody (13)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Zaciąg ukraiński (S02E12)
Metody naukowe (S02E11)
další epizody (13)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Kropla przepełnia czarę (S01E13)
Delikatna kwestia demencji (S01E12)
Międzynarodowy biznes (S01E11)
další epizody (13)
2012 Siła wyższa (TV seriál)
Cud (E13)
Wizytacje (E12)
Polityka miłości (E11)
další epizody (13)
2011 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
2006 Ranczo (TV seriál)
2004 Calkiem nowe lata miodowe (TV seriál)
Dziupla Cezara (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
2001 Kocham Klare (TV seriál)
1998 Miodowe lata (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Sługi wojny
2016 Sługi boże
2006 Kto nigdy nie żył...
2000 Weiser

TV seriály

2018 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Wóz albo przewóz (S03E09)
Rodzinne kłopoty (S03E08)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
1998 Miodowe lata (TV seriál)
1996 Bar Atlantic (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Czas zdrady

TV seriály

2006 Ranczo (TV seriál)
2004 Calkiem nowe lata miodowe (TV seriál)
1996 Bar Atlantic (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1998 Miodowe lata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky