foto

Marianne Willtorp

  • nar. 9.12.1952 (66 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Ženská za volantem
2006 První láska mé ženy

TV seriály

2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 1 (S02E01)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
1999 Reuter & Skoog (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace