foto

Greta Mandelin

  • nar. 1984

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Niin lähellä, niin kaukana (studentský film)
2016 Tulva (studentský film)
2014 Sulaminen
TV Cops
2013 Keskusteluja

TV seriály

2016 Sorjonen (TV seriál)
Žena v jezeře (část druhá) (S01E09)
Žena v jezeře (část první) (S01E08)
Mustat lesket (TV seriál)
Totuus (S02E12)
Kuka olikaan voittaja? (S02E10)
Kuollut mies kummittelee (S02E07)
další epizody (5)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Keskusteluja

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky