foto

Christian Potalivo

  • nar. 18.2.1979 (39 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Iqbal & Den Indiske Juvel
2016 Anti
Iqbal & superchippen
2015 Dlouhý příběh ve zkratce
Iqbal a tajný vzorec
2014 Dannys dommedag
2009 Krotitelé příšer
Ved verdens ende
2008 Frode og alle de andre rødder
Ztracený poklad templářských rytířů III

TV seriály

2018 The Rain (TV seriál)
Trust Your Instincts (E08)
Don't Talk to Strangers (E07)
Keep Your Friends Close (E06)
další epizody (8)
2016 Dicte (TV seriál)
Enhver mand er en ø - del 2 (S03E10)
Enhver mand er en ø - del 1 (S03E09)
Afhængighedens pris - del 2 (S03E08)
další epizody (10)
2014 Dicte (TV seriál)
Ret og Pligt - del 2 (S02E10)
Ret og Pligt - del 1 (S02E09)
Mål og Midler - del 2 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Dicte (TV seriál)
Vold og magt - del 2 (S01E10)
Vold og magt - del 1 (S01E09)
Liv og legeme - del 2 (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Viktor og Viktoria
1992 Drobánkovi 2
1991 Drobánkovi
1990 Lad isbjørnene danse

TV seriály

1992 Mørklægning (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 The Rain (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace