foto

Christian Potalivo

  • nar. 18.2.1979 (39 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1993 Viktor og Viktoria
1992 Drobánkovi 2
1991 Drobánkovi
1990 Lad isbjørnene danse

TV seriály

1992 Mørklægning (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 The Rain (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace