foto

Peter Carmody

  • nar. 1938
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The 5th Shadow
2012 The Adviser
2011 Story Keeper
2010 Of Tea and Flowers
2008 Winners & Losers
2007 Road Rage
1995 Dad and Dave: On Our Selection
1993 Encounters
1992 The Last Man Hanged (TV film)
1991 Pirates Island (TV film)
1988 Warm Nights on a Slow Moving Train
1985 Nebe - peklo - ráj
1976 Trespassers, The
1975 Firm Man, The
1974 Yackety Yack
1971 Bonjour Balwyn
1970 Brake Fluid
Dead Easy
1969 Hey Al, Baby

TV seriály

2014 Rake (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2011 At Home with Julia (TV seriál)
2010 Cops LAC (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Wildside (TV seriál)
1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1987 Poor Man's Orange (TV seriál)
1983 Dismissal, The (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Dokumentární

2006 Hunt Angels
Zničující katastrofy (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky