foto

Katrin Goetter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Ich will (k)ein Kind von Dir (TV film)
2015 Heil
2013 Barbara Wood: Princezna se smaragdem (TV film)
Zahltag - Nicht mit uns!
2011 Hindenburg (TV film)
2010 Výkřiky do tmy (TV film)
2009 Justiční omyl (TV film)
2008 Hindernisse des Herzens (TV film)
Willkommen im Westerwald (TV film)
2007 Pochod milionů (TV film)
2006 Meine Mutter tanzend (TV film)

TV seriály

2019 Dead End (TV seriál)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
2008 Unschuldig (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky