foto

Gail Harrison

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Things You Do for Love: I Still Believe, The (TV film)
1987 Comeback (TV film)
1982 Lloyd George Knew My Father (TV film)
1979 Zlaté stoky

TV seriály

1988 Game, Set, and Match (TV seriál)
1987 The Les Dennis Laughter Show (TV seriál)
1986 Návrat Antelopy (TV seriál)
1984 Leaving (TV seriál)
1983 Brass (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 Hi-de-hi! (TV seriál)
1977 Roof Over My Head, A (TV seriál)
1975 North & South (TV seriál)
1974 David Copperfield (TV seriál)
Nine Tailors, The (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky