foto

Hugo Montenegro

  • nar. 2.9.1925
    New York City, New York, USA
  • zem. 6.2.1981 (55 let)
    Palm Springs, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1977 The Farmer
Too Hot to Handle
1972 Say Goodbye, Maggie Cole (TV film)
1970 Toomorrow
1969 Kovboj
Neporažení
Viva Max!
1968 The Wrecking Crew
Žena v moři
1967 Když přichází noc
The Ambushers
1966 Goober Hill (TV film)

TV seriály

1971 Getting Together (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace