foto

Pierre Magnier

  • nar. 22.2.1869
    Paříž, Francie
  • zem. 15.10.1959 (90 let)
    Clichy-la-Garenne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1953 Le chasseur de chez Maxim's
1952 Buridan, héros de la tour de Nesle
Le Curé de Saint-Amour
Monsieur Leguignon Lampiste
1951 Pan Fabre
Paris chante toujours!
1949 Femme nue, La
Tous les deux
1948 Colomba
Mannequin assassiné, Le
Ruy Blas
1947 Hymenée
Miroir
Requins de Gibraltar, Les
1946 3 tambours, Les
Affaire du collier de la reine, L'
Capitan, Le
Leçon de conduite
Malheurs de Sophie, Les
1945 Peloton d'exécution
Père Serge, Le
1944 Coup de tête
La Vie de plaisir
1943 Ailes blanches, Les
Grande marnière, Le
Jeannou
Mahlia la métisse
Věčný nepřítel
1942 Destin fabuleux de Désirée Clary, Le
Femme que j'ai le plus aimée, La
La symphonie fantastique
L´Appel du bled
1940 Sérénade
1939 Konec dne
Pièges
Pravidla hry
1938 Cantinier de la coloniale, Le
Capitaine Benoît, Le
Le Récif de corail
Légions d'honneur
1937 Ces dames aux chapeaux verts
Double crime sur la ligne Maginot
Forfaiture
Gueule d'amour
Ignace
Les Perles de la couronne
Mensonge de Nina Petrovna, Le
Réprouvés, Les
Troïka sur la piste blanche
Vénus de l'or, La
1936 Deuxième bureau
Gais lurons, Les
La Chanson du Souvenir
Loups entre eux, Les
1935 Billet de mille, Le
1934 Amok, kletba tropů
Bibi-la-Purée
Garnison amoureuse, La
Mam'zelle Spahi
Vers l'abîme
1933 Amour qu'il faut aux femmes, L'
Deux orphelines, Les
Tout pour l'amour
1932 Conduisez-moi, Madame
Coups de roulis
Petite de Montparnasse, La
1931 Congrès s'amuse, Le
Fra Diavolo
1930 Chevaliers de la montagne, Les
1924 Cirano di Bergerac
1923 Juge d'instruction, Le
1920 La dette

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky