foto

Lemmy Constantine

  • nar. 3.8.1957 (61 let)
    Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Kapitál
2010 Rose, c'est Paris (TV film)
2008 Babylon A.D.
2007 Big City
2004 L'Américain
Prokletí bohů
2001 Éloge de l'amour
1999 Jako ryba na suchu
Sade en procès (TV film)
1997 Généalogies d'un crime
Vicious Circles
1994 Terč podezření (TV film)
1966 Cartes sur table

TV seriály

1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
1994 Dívky od vedle (TV seriál)
Golden Marc (S01E75)

Dokumentární

2012 Dragooned
1999 Eddie Constantine: Cet homme est un sentimental... (TV film)

TV pořady

2005 Les grands du rire (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace