foto

Claude Villers

  • nar. 22.7.1944 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Bidochon, Les
1994 Terč podezření (TV film)
1991 Isabelle Eberhardt
1989 Lundi noir (TV film)
1987 Idiots, Les (TV film)
Poule et frites
1986 Maestro (TV film)
Půlměsíční ulice
1985 Utajená láska
1984 Smala, La
1983 Étrange château du docteur Lerne, L' (TV film)
1982 Práskač
1981 Signé Furax
Tribunal des flagrants délires, Le (TV film)
1978 Beaujolais nouveau est arrivé, Le
Jeden z nás dvou (TV film)
1977 Nuit de Saint-Germain-des-Prés, La

TV seriály

1997 Maître Da Costa (TV seriál)
1991 Ferbac (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)
1986 Hříchy (TV seriál)
1983 Le lavabo (TV seriál)
1982 Merci Bernard (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1968 Contes du Chat Perché, Les (TV seriál)

Dokumentární

2005 Na palubě Normandie
1999 Francis Blanche, ŕ la vie ŕ l'humour (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2005 Na palubě Normandie

Režijní filmografie

Dokumentární

2005 Na palubě Normandie

Host

TV pořady

2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace